Sekretesspolicy

Behandling av dina personuppgifter

När du skapar ett konto på webbsidan hundMerit.se sparar vi de uppgifter som du lämnar om dig själv. För att kunna hantera ditt konto, dina anmälningar och resultat behöver vi lagra dina personuppgifter. Detta sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina personuppgifter sparas och behandlas i IT-systemet som hundMerit utgör. Dina uppgifter sparas i syfte att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig, för att du ska kunna anmäla dig till prov/utställning, för provhantering (skapa protokoll m.m.) samt för att kunna kontakta dig. De uppgifter som kommer att behandlas är sådana uppgifter som du lämnar till oss genom ditt konto, dels om dig, som namn, adress, e-postadress och telefonnummer samt uppgifter om din hund/dina hundar, som namn, registreringsnummer, födelsedatum och stamtavla. Efter avslutat prov kommer relevanta uppgifter att lämnas vidare till SKK (Svenska Kennelklubben) för registrering. Utöver detta kommer hundMerit aldrig att lämna ut dina personuppgifter till företag och/eller organisationer utanför vår egen verksamhet. Vid all hantering av dina personuppgifter iakttar vi säkerhet och sekretess.

Om kakor (cookies) på hundMerit.se

De som använder en webbplats ska enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem. En kaka är en liten textfil med information som sparas på besökarens dator när denne besöker webbplatsen. Textfilen används bland annat för att underlätta besökarens användning av webbplatsen. På hundMerit.se använder vi så kallade sessionskakor. När du loggar in på ditt konto på vår webbsida lagras en sessionskaka på din dator för att underlätta navigeringen på webbplatsen. När du avslutat besöket försvinner kakan. Genom att besöka hundMerit.se accepterar du att vi använder kakor. Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av den möjligheten i din webbläsares säkerhetsinställningar. Då lagras inga kakor på din dator. Du kan också göra en inställning som varnar varje gång en kaka dyker upp och avgöra från fall till fall om du vill tillåta den eller inte.

Samtycke till behandling av dina personuppgifter

Genom att klicka på knappen ”Jag godkänner att hundMerit får lagra och använda mina personuppgifter” i samband med att du skapar ett konto på hundMerit.se, samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter som den nyss beskrivits. Du har rätt att kostnadsfritt, efter en begäran till oss som du enkelt kan lämna in via en funktion i ditt konto, få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig samt hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig, samt helt eller delvis återkalla ditt samtycke. Du kan också närsomhelst själv ändra eller ta bort dina uppgifter i ditt konto.

Frågor och kontaktuppgifter

Vid eventuella frågor angående behandlingen av personuppgifter, återkallelse av samtycke eller begäran om rättelse, kontakta ansvarig för personuppgifterna och ägaren av hundMerit.se, Thorsten Michelfelder via brev till adressen Högalidsgatan 22, 697 32 Pålsboda eller via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 


Skriv ut